Judith

Sonja van Zon neemt momenteel de lessen van Judith over. Judith geeft minder les ivm de komst van haar tweede kindje.

Judith (1984) woonde in haar studententijd in het spijkerkwartier en heeft tien jaar geleden haar eerste yogales bij Michiel gevolgd. Dit opende nieuwe deuren en oude zaken konden worden losgelaten waarbij een hele transformatie volgde in deze periode. Yoga voelt voor haar als thuiskomen.

Hierop volgde Judith lessen en retraites bij Michiel en ook bij andere docenten, waardoor yoga steeds meer een deel werd van haar leven. Wat ook steeds meer aansloot bij haar liefde voor boeken, de jarenlange thuisstudie in filosofie, spiritualiteit en esoterie.
Michiel inspireerde Judith om yogales te geven. Voor haar het moment om na de zwangerschap van haar dochter de "yogadocentopleiding" in Utrecht te volgen en les te gaan geven. Tevens was de zwangerschap voor Judith puur een ervaring van yoga en ziet zij de yoga in de natuur van het kind, waar wij als volwassen zoveel van kunnen leren.

Ik heb lief dus ik leef
Judith geeft les vanuit haar intuïtie en neemt je mee in de natuurlijke en liefdevolle verbinding tussen de adem, lichaam en geest. Alles in en om ons heen is continue aan het veranderen, door dat te zien, te omarmen en mee te gaan in de flow van het leven is waardevol. Vanuit haar ervaring, zelfbewustzijn en innerlijke rust inspireert zij de totale groep met aandacht voor de individu. Ze geeft thuis zwangerschapsyoga. Verder geeft ze yoga na het werk bij Anna Yogacentrum en yogales in sportscholen in Arnhem, Bemmel en Westervoort. Tevens gaat zij coachings- en leefstijlworkshops verzorgen binnen gemeente Arnhem.

Yoga is het leven, in al het leven en voor het leven