Gang van zaken in het centrum

Aanmelden voor de les
Er kunnen met gemak 12 matjes in de zaal, op 1,5m van elkaar. Volgens de nieuwste regels van de overheid hoeven we ons daar tijdens de les niet meer precies aan te houden. Onze docenten kunnen daardoor zelf bepalen aan hoeveel mensen ze les willen geven. In momoyoga kan je zien hoeveel plaatsen een docent beschikbaar stelt en hoeveel er al bezet zijn. We maken gebruiken het systeem alleen om lessen mee te boeken. Betalen gaat zoals je gewend bent. Voor aanvang van de lessen voor een seizoensabonnement, en als je een nieuwe strippenkaart nodig hebt stuur je even een mailtje naar je docent dan ligt er de volgende keer dat je komt een klaar. Betalen gaat per overschrijving of door het lesgeld contant mee te brengen naar de les.

Bij verkoudheidsklachten blijf je liever thuis.
Meldt je dan even af in momoyoga, zodat een ander jouw plaats kan benutten.

Thuis alvast omkleden
Geef elkaar wat ruimte als je naar de les komt. Je kunt rustig aanbellen en naar boven komen. Bovenaan de trap kijk je even of het rustig is in de kleedkamer. Anders wacht je even boven aan de trap. We vragen je zo veel mogelijk van tevoren al om te kleden en thuis nog even naar het toilette te gaan zodat iedereen vlot en ontspannen kan doorstromen naar de zaal. Bij het verlaten van de zaal geldt hetzelfde. Neem de tijd om rustig je spullen te verzamelen en even te kijken of er ruimte is om te vertrekken. Bij de deur kan je eventueel weer even wachten. Daarna kan je in de kleedkamer je ding doen en weer vertrekken. Hou er rekening mee dat de volgende groep ook graag wat rust en ruimte heeft. Dus bijpraten liever buiten en niet in de kleedkamer.

Eigen matje of GROTE handdoek mee
We vragen aan iedereen om een eigen matje mee te nemen of een handdoek die groot genoeg is om onze mat volledig te bedekken.
Na de les is het prettig als onze matten even schoongemaakt worden. Er staan 5 spuitflesjes in de zaal met een schoonmaak spray en poetspapier. Het makkelijks is als iedereen zelf de mat even schoonmaakt waarop hij/zij de les gevolgd heeft.

Gebruik bankjes en kussens
Als je gebruik wilt maken van een bankje of zitkussen van ons, doe je daar een eigen sloop oid omheen. Dekentjes breng je voorlopig zelf mee.

Ventilatie
Onze zaal heeft een goede luchtkwaliteit. Tijdens de les kan de docent desgewenst extra ramen open zetten. Het afzuigsysteem wordt voor en na de les gebruikt. We houden zoveel mogelijk rekening met iedereen die aanwezig is, dus fijn als jij dat ook doet.