Aanmelden

Aanmelden en uitschrijven voor de lessen

Vanaf 1 juli 2020 werken we met een digitaal aanmeldsysteem: Momoyoga. Hier kan je elke les boeken. Er is een webversie maar ook een handige app die je kunt downloaden via de appstore/ playstore.

 • Momoyoga voor de eerste keer gebruiken
  klik op "boek nu" van een willekeurige les uit ons momorooster op de website. Kies voor "een profiel aanmaken". Volg verder de instructies.
 • Lessen boeken
  Als je je profiel hebt gemaakt kan je lessen gaan boeken. Dit kan door in het lesrooster op de knop "boek nu" te klikken en de aanwijzingen verder te volgen. Als je boeking gelukt is, krijg je hiervan een bevestiging in je mailbox (check ook je spam folder als je geen mail ziet). Als je langer dan een dag van tevoren geboekt hebt, krijg je op de dag voor de les plaatsvindt een herinnering in je mailbox. Boeken kan tot vlak voor de les begint. 
 • Wachtlijst
  Als de les van je keuze al vol is, kan je kiezen voor de wachtlijst. Als er dan iemand toch niet kan komen en zich uitschrijft, wordt de eerste op de wachtlijst automatisch ingeschreven voor de les. Als je ingeschreven wordt vanaf de wachtlijst, krijg je hier automatisch per mail bericht van. Zorg dus dat je je mail in de gaten houdt op de dagen dat je op een wachtlijst staat. Het gebeurt vaak dat er op de valreep nog een plek vrij komt.
 • Overzicht geboekte lessen
  Met je eigen inlognaam en wachtwoord log je in bij momoyoga. Kies 'Mijn lesrooster'. Daar zie je een overzicht van de lessen die je geboekt hebt, de lessen die je hebt gevolgd en je ziet welke abonnementen je hebt. De lessen waarvoor je op de wachtlijst staan vindt je in het "lesrooster van Anna Yoga" waar je een gele knop 'uitschrijven' ziet achter lessen waarvoor je op de wachtlijst staat (die zie je alleen als je ingelogd bent). In de app versie hoef je niet steeds opnieuw in te loggen en staat alle info direct overzichtelijk op een rijtje.
 • Uitschrijven voor een geboekte les 
  Als je toch niet naar een les kunt komen is het fijn als je je even uitschrijft zodat je plaats door iemand anders kan worden geboekt. Je logt in bij momoyoga in met je eigen inlognaam en wachtwoord. In 'mijn lesrooster' klik je op het kruisje achter de geboekte les om jezelf uit te schrijven.
 • Uitschrijven voor een les waarvoor je op de wachtlijst staat
  Om je uit te schrijven voor een wachtlijst log je in en kijk je op het lesrooster van Anna Yoga. Waar je op een wachtllijst staat, zie je een gele knop 'uitschrijven' achter de les staan.

Als je er niet uitkomt, neem dan gerust contact met ons op.