Aanmelden

Aanmelden en uitschrijven voor lessen

Vanaf 1 juli 2020 werken we met een digitaal aanmeldsysteem: Momoyoga. Hier boek je je lessen en kies je hoe je wilt betalen (bijvoorbeeld met een 10 lessen kaart). Er is ook een handige app die je kunt downloaden via de appstore/playstore.

 • Momoyoga voor de eerste keer gebruiken
  Ga naar https://www.momoyoga.com/Anna-yogacentrum. Kies voor inschrijven. Volg verder de instructies.
 • Lessen boeken
  Als je je profiel hebt gemaakt kan je lessen gaan boeken. Dit kan door in het lesrooster op de knop "boek nu" te klikken en de aanwijzingen verder te volgen. Als je boeking gelukt is, krijg je hiervan een bevestiging in je mailbox (check ook je spam folder als je geen mail ziet). Als je langer dan een dag van tevoren geboekt hebt, krijg je op de dag voor de les plaatsvindt een herinnering in je mailbox. Boeken kan tot vlak voor de les begint. 
 • Uitschrijven voor een geboekte les 
  Als je toch niet naar een les kunt komen, schrijf je je uit voor het begin van de les. Je logt in bij momoyoga met je eigen inlognaam en wachtwoord. In 'mijn lesrooster' klik je op het kruisje achter de geboekte les om jezelf uit te schrijven.
 • Wachtlijst
  Als de les van je keuze al vol is, kan je kiezen voor de wachtlijst. Als iemand zich uitschrijft wordt de eerste op de wachtlijst automatisch ingeschreven voor de les. Als je ingeschreven wordt vanaf de wachtlijst, krijg je hier automatisch per mail bericht van. Zorg dus dat je je mail in de gaten houdt op de dagen dat je op een wachtlijst staat. Het gebeurt vaak dat er op de valreep nog een plek vrij komt.
 • Uitschrijven voor een les waarvoor je op de wachtlijst staat
  Je logt in bij momoyoga met je eigen inlognaam en wachtwoord. In "lesrooster van Anna Yoga" zie je een gele knop 'uitschrijven' achter de les staan waarvoor je op de wachtlijst staat. Je klikt op de gele knop om uit te schrijven.
 • Overzicht geboekte lessen
  Je logt in bij momoyoga met je eigen inlognaam en wachtwoord. In 'mijn lesrooster' zie je een overzicht van de lessen die je geboekt hebt, de lessen die je hebt gevolgd en je ziet welke abonnementen je hebt. De lessen waarvoor je op de wachtlijst staan, vindt je achter de knop "lesrooster van Anna Yoga". Bij de les waarvoor je op de wachtlijst staat, staat een gele knop (die zie je alleen als je ingelogd bent). In de app versie hoef je niet steeds opnieuw in te loggen en staat alle info direct overzichtelijk op een rijtje.

Als je er niet uitkomt, neem dan gerust contact met ons op.