Retraite

In retraite gaan betekent dat je je een poosje terug trekt uit de wereld van alle dag. Het betekent ook een behandeling. Tijdens een yogaretraite trek je je dus een poosje terug uit je dagelijkse bezigheden zodat je je zelf de tijd en ruimte geeft voor een behandeling die bij ANNA yoga bestaat uit yogafilosofie, zingen van kiertan, beoefenen van aasana's, meditatie en stilte. Door zo'n behandeling word je je weer bewuster van je diepste Zelf, van dat wat je in wezen bent. Hierdoor zul je de dagelijkse dingen weer met een frisse blik kunnen bekijken.

ANNA yoga organiseert al vele jaren regelmatig weekend retraites in de ashram van Babaji in Loenen op de Veluwe. De retraite is van 2 t/m 4 februari 2018

Aankomst is op vrijdagavond tussen 18.00u en 19.30u. Er is die avond geen maaltijd voorzien. Wel is er soep voor de liefhebbers. Het eerste programma start om 20.00u. Het weekend eindigt op zondag rond 16.00u.

Het onderwerp van de retraite is hoofstuk 4: "kaivalya paada" (het pad van onafhankelijkheid) van de yogasoetra van Patanjali

De kosten bedragen €170,00 (2 persoonskamer) of €150,00 (slaapzaal). Dit bedrag is inclusief maaltijden, overnachtingen, yoga en meditatie, inzichten en inspiratie! Het bedrag overmaken op rekening NL61 INGB 0004106969 tnv MJ Neervoort, o.v.v. "yogaretraite". Betaling geldt als inschrijving maar graag eerst eerst aanmelden! Er kunnen 18 mensen mee.

Zelf lakens en handdoeken meenemen (eventueel te huur). Verder meenemen: makkelijk zittende kleding, een grote (omslag)doek, pen en papier en sloffen oid (in het gebouw worden geen schoenen gedragen).

Je gaat niet op retraite om een ander te ontmoeten, maar om je Zelf te ontmoeten!

Docenten