Yoga pelgrimage Mallorca

4 t/m 11 mei 2018

Deze activiteit is al voorbij. Bekijk onze agenda voor meer activiteiten.

Terug naar jeZelf op het prachtige eiland Mallorca. Met de zee altijd dichtbij trekken we over het eiland. Te voet laten we de natuur op ons inwerken. We krijgen de kans stil te worden. In contact met wie we in wezen zijn. De yoga en meditatie ondersteunt en verdiept dit proces. We ontdekken het prachtige binnenland en de mooie kustlijn. We overnachten in voormalige kloosters en hermitages. Ga je mee?

Mallorca is natuurlijk vooral bekend van haar stranden en uitgaansleven. Minder bekend is het fantastische binnenland, waar, verscholen tussen de heuvels nog vele oude kloosters, abdijen en berghutten te vinden zijn, die getuigen van het rijke spirituele verleden van het eiland.
Tijdens deze yogareis verplaatsen we ons zoveel mogelijk te voet van accommodatie naar accommodatie. Waar dit nodig is maken we gebruik van een busje. Elke ochtend beginnen we met meditatie en een praktische yogasessie. Na het ontbijt trekken we erop uit. Zoveel mogelijk afgestemd op de mogelijkheden zijn we de hele dag in de prachtige natuur. Aan het eind van de middag brengen we onze vermoeide lichamen weer in vorm met yoga en daarna met een goede (vegetarische) maaltijd.'s Avonds is er de mogelijkheid samen kiertan te zingen of te mediteren over de inzichten die deze dag naar boven zijn gekomen.

In mei is het op Mallorca vaak al lekker weer, maar nog niet te heet om actief te zijn. Precies goed voor het pelgrimeren. De dappere kan zich zelfs al in het zeewater wagen. We overnachten in voormalige kloosters en hermitages. Soms luxe, soms basic. Daardoor kun je je realiseren wat voorbij gaat aan alle tegenstellingen en veranderingen. Wat altijd één is. Een reis naar vrijheid en vreugde zonder van iets afhankelijk te zijn. "Door groene dalen, langs stromende bergbeekjes, omhoog klimmend naar de hoogste toppen van Zelf-bewustzijn".

Michiel en Janneke begeleiden de reis met yogalessen, meditaties, filosofie en kiertan zingen. Edwin Hiemstra van Total Adventure zorgt voor de organisatie en zal het pelgrimthema naar de omstandigheden en naar behoeven vormgeven. De reis gaat door bij 8 aanmeldingen en kost €995 pp. Op de website van www.totaladventure.nl vind je welke mooie plekjes we voor deze reis hebben uitgekozen en wat je verder kunt verwachten. Neem voor je een vlucht gaat boeken eerst contact op met Edwin.

Docenten