Kinderyoga met ouderopvang

Zondag 12 januari 9.30 - 10.45u

Deze activiteit is al voorbij. Bekijk onze agenda voor meer activiteiten.

Dat klinkt al heel leuk maar is nog leuker om te ervaren!

Op zondagochtend kom je samen met bijvoorbeeld je papa, mama opa of oma naar de vrije inlooples bij ANNA yogacentrum in Arnhem waar je hem of haar afzet bij de yogales voor volwassenen. Zelf kom je bij mij (kinderyoga docent Jenny) in de cursusruimte voor je eigen yogales! Zo doen jullie tegelijkertijd hetzelfde maar is er ook tijd voor je eigen ik. Daarna is er een ontspannen en plezierig samenkomen waar ervaringen gedeeld kunnen worden. Super leuk toch? Maar ook nog eens erg praktisch omdat het 'gedoe' van brengen en halen achterwege blijft.

Dus ben je tussen de 4 en 10 jaar oud en heb je een papa of mama, broer, zus opa of oma die ook graag yoga doet of wil leren, kom dan op zondag 12 januari om 9.30u naar Anna yogacentrum. De volwassenen betalen 10 euro, de kinderen 5 euro (graag contant).

Vandaag is extra speciaal, want na deze heerlijk les kan je ook nog gratis meedoen aan de nieuwjaarssatsang met kids van 11.00 - 12.00u! Samen met de volwassenen gaan we mantra's zingen, muziek maken en het nieuwe jaar op een vrolijk onthaal trakteren. Tijdens een satsang met kids mag je rustig rondlopen en er is een speciale hoek van de zaal ingericht voor grote en kleine mensen om te kleuren of te knutselen. 

ANNA yogacentrum organiseert eens per maand kinderyoga met ouderopvang. Hou onze agenda dus goed in de gaten!

Kinderyoga bij Anna Yoga Centrum Arnhem

Docent