Adem, mantra japa en ontspanning via zoom

Elke donderdag 20.00 - 21.15u

Locatie: Online

Deze activiteit is al voorbij. Bekijk onze agenda voor meer activiteiten.

Elke donderdag van 20.00 – 21.15u geeft Janneke mantra-meditatie via zoom. We beginnen met praanaayaama (bhastrika, ritmische buikadem). Daarna ontspannen we bewust het lichaam in de zithouding en herhalen we minimaal 6 maalaas lang de mantra van die dag waarbij we de voor- nazing methode gebruiken. Jij hoort Janneke hierbij wel, maar zij jou niet. Deze aanpassing zit de diepgang van de meditatie niet in de weg. We eindigen met een liggende yoga nidraa (diepe ontspanning).

De les is bedoeld voor iedereen die al iets weet van praanaayaama en mantra japa. Dat geldt voor de meeste mensen die wat langer bij ons op les zitten. Als beginner kan je natuurlijk gewoon eens kijken hoe het gaat. Meer info over mantra japa vind je hier

Wil je meedoen, meldt je dan aan via janneke@annayoga.nl of 06-13704509. Je krijgt de link van de les tot een half uur voor de les per mail of app toegestuurd. Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage (inruilen van een les, aftekenen van een strip op je strippenkaart, of een klein bedrag overmaken naar NL61 INGB 0004 1069 69 t.n.v. Anna-Yogacentrum).

2 juli is de laatste keer voordat Janneke met vakantie gaat. 13 augustus gaan we verder, en dan mogen jullie ook in de zaal weer meedoen! Kijk tegen die tijd even in de agenda voor de details.

Docent