Mantra meditatie via zoom

Donderdag 20.00 - 21.00u

Deze activiteit is al voorbij. Bekijk onze agenda voor meer activiteiten.

Elke donderdag van 20.00 – 21.00u geeft Janneke mantra-meditatie via zoom. We beginnen met praanaayaama (bhastrika, ritmische buikadem). Daarna ontspannen we bewust het lichaam in de zithouding en herhalen we minimaal 6 maalaas lang de mantra van die dag waarbij we de voor- nazing methode gebruiken. Jij hoort Janneke hierbij wel, maar zij jou niet. Deze aanpassing aan het zoom-medium is helaas technisch nodig, maar zit de diepgang van de meditatie niet in de weg. We eindigen met een liggende yoga niedra (diepe ontspanning).

De les is bedoeld voor iedereen die al iets weet van praanaayaama en mantra japa. Dat geldt voor de meeste mensen die wat langer bij ons op les zitten. Als beginner kan je natuurlijk gewoon eens kijken hoe het gaat, maar de diepere ervaring van de technieken komt pas na enige oefening. Als er veel beginners belangstelling hebben, kunnen we wellicht een extra beginnersles inplannen. Meer info over mantra japa vind je hier

Wil je meedoen, meldt je dan aan via janneke@annayoga.nl of 06-13704509. Je krijgt de link van de les tot een half uur voor de les per mail of app toegestuurd. Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage (inruilen van een les, aftekenen van een strip op je strippenkaart, of een klein bedrag overmaken naar NL61 INGB 0004 1069 69 t.n.v. Anna-Yogacentrum).

Docent