Satsang: kiertan zingen

Zondag  21 juni 11.00 - 12.00u

Vandaag maken we er een feestelijke satsang van waarin de verjaardag van Michiel gevierd wordt. De ervaring heeft geleerd dat sommige mensen graag een klein kadootje willen geven bij zo'n verjaardagssatsang. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig maar wel erg lief en het werd altijd gewaardeerd. Dus als je ook graag iets wilt geven, geef vandaag dan ruim aan ons goede doel, Stichting Kurukshetra.  Daar zou je Michiel het meest blij mee maken. Daarnaast natuurlijk net als anders kiertan zingen, een beetje uitleg over wat we zingen, mantra, en stilte. Opgeruimd, licht, ontspannen en vrolijk ga je weer verder met je dag. Kortom, voor iedereen die een opkikkertje kan gebruiken! De satsang begint na de online webinar : Medicatie versus meditatie.

De sfeer is altijd ongedwongen en plezierig. Je hoeft geen ervaring te hebben of goed te kunnen zingen. Je laat je ontspannen meenemen door de klanken van het sanskriet. En zoals eigenlijk geldt voor alles: hoe vaker je dat doet, hoe meer je erin kan ontspannen en ervan kan genieten. Lees meer

Deelname is gratis, aanmelden niet nodig. Een vrijwillige bijdrage voor de stichting Kurukshetra wordt op prijs gesteld.

Welkom!

Docent