Mantra meditatie

Leren mediteren met een mantra (mantra japa)
In 8 maandagavonden leer je de techniek en werking van mantra meditatie en gaan we die natuurlijk oefenen. Velen kennen deze meditatie techniek al van onze retraites of uit de les. Vaak hoor je dat mensen het een fijne techniek vinden, maar dat het zo lastig is om vanuit het niets zelf thuis te gaan beoefenen. In deze cursus leer je wat je moet weten over de techniek zelf, je zithouding, de adem en hoe je thuis kunt beginnen. Elke les is er ruimte om vragen te stellen en aan te geven waar je thuis tegenaan loopt. Een stevige stap in de richting van het dagelijks mediteren.

We zitten beneden in de cursusruimte van ANNA yoga van 19.00 - 20.15u
Cursusdata 2018: 15 januari, 29 januari, 5 februari, 26 februari, 12 maart, 26 maart, 16 april, 30 april

Informatie over kosten, inhaalmogelijkheden en aanmelden bij Janneke: www.yoganamah.nl.

Blijven mediteren
Voor mensen die de cursus leren mediteren al hebben gevolgd of op een andere manier ervaring hebben met mantra japa, is er dit voorjaar een vervolg cursus: Blijven mediteren

Er zijn 8 bijeenkomsten waarin we vooral ingaan op de werking van de geest en hoe die tot rust kan worden gebracht. Uiteraard vooral in de praktijk dus we gaan in de les ook het aantal maala's wat opvoeren. Thuis blijf je doen wat met gemak gaat. En natuurlijk blijft er ruimte voor vragen en dingen waar je tegenaan loopt, zodat je blijft mediteren.

Cursusdata 2018 zijn: 22 jan, 19 feb, 5 mrt, 19 mrt, 9 apr, 23 apr, 14 mei en 28 mei.

Informatie over kosten, inhaalmogelijkheden en aanmelden bij Janneke: www.yoganamah.nl.

Docenten

Contact

Stuur een e-mail over Mantra meditatie