Zondagochtend yoga

Elke zondagochtend ben je van 09.30 tot 10.45 welkom om aan de les deel te nemen. Je hoeft je voor deze lessen niet aan te melden. De docenten van ANNA yoga verzorgen beurtelings de les. Elke maand is er een thema uit de yoga filosofie. Elke docent laat dit thema op zijn/haar eigen manier terug komen in de les. Een mooie gelegenheid dus om de yogafilosofie van verschillende kanten te leren kennen en je horizon te verbreden.

Ook als je nog geen ervaring hebt met yoga of geen reguliere lessen volgt ben je welkom. Er zijn yogamatten in de zaal aanwezig. Zelf neem je een grote handdoek of je eigen yogamat mee om over deze matten heen te leggen.

Kosten voor de yoga op zondagochtend zijn €10,00 per keer. Graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Gebruik van je studenten/werksportkaart wel.

In maart  is het thema: de vastentijd. Hoe kun je deze weken tussen Carnaval en Pasen, het laatste stuk van de winter op een bewuste manier beleven? De docenten benaderen dit thema ieder op een eigen manier.

04 maart Marc
11 maart Marijke
18 maart Mirjam
25 maart 30 jaar ANNA Yoga
01 april Sonja (geen paaseieren maar jeZelf zoeken)
08 april Marc
15 april Marijke
22 april Mirjam
   

 

 

 

 

Docenten

Contact

Stuur een e-mail over Zondagochtend yoga