Kinderyoga

 Wat is kinderyoga?

Yoga is de verbinding met jezelf, met elkaar en de wereld om ons heen. Het bevordert de totale gezondheid en er is geen competitie. Meedoen is al goed genoeg. Kinderyoga geeft een moment van balans en rust en levert hiermee een positieve bijdrage aan de dagelijkse activiteiten van uw kind. Spelenderwijs maakt uw kind op een plezierige manier kennis met de klassieke houdingen uit de hatha yoga en wordt er met een thema of verhaal aandacht gegeven aan concentratie, ademhaling en ontspanning 

Regelmatig organiseert ANNA yogacentrum 'Kinderyoga met ouderopvang!

Wat houdt het in?

Je komt samen met bijvoorbeeld je papa, mama, opa of oma naar de vrije inlooples bij ANNA yogacentrum in Arnhem waar je hem of haar afzet bij de yogales voor volwassenen. Zelf kom je bij mij (kinderyoga docent Jenny) in de cursusruimte voor je eigen yogales! Zo doen jullie tegelijkertijd hetzelfde maar is er ook tijd voor je eigen ik. Daarna kom je lekker ontspannen bij elkaar. Super leuk toch? Maar ook nog eens erg praktisch omdat het 'gedoe' van brengen en halen achterwege blijft.

Tijd: zondag 9:30-10:45 
Data: 27 januari, 17 februari, 17 maart, 26 mei, 23 juni

Dus ben je tussen de 4 en 10 jaar oud en heb je een papa of mama, broer, zus opa of oma die ook graag yoga doet of wil leren. Doe dan gerust een keer mee!

Kosten:10 euro per volwassene, 5 euro per kind (graag contant)

Stuur een bericht aan Jenny

Docent