Mantra meditatie

Samen mediteren
Samen is krachtiger dan alleen. Deze laatste weken voor de zomervakantie ben je welkom om samen met de andere mediteerders mantra japa te doen. De techniek wordt bekend verondersteld. We gaan elke avond een andere mantra herhalen en proberen minimaal 9 maala’s vol te maken. We besluiten de avond met een korte ontspanning. Voor beginners is dit wellicht een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met mantra japa.

Locatie:       ANNA yogacentrum, Kastanjelaan 33, Arnhem
Data 2018:  28 september, 26 oktober, 23 november, 21 december.
Tijd:            vrijdag 18.15 – 19.15u
Kosten:       € 32 of losse deelname €10
Aanmelden en info bij Janneke: www.yoganamah.nl

Blijven mediteren
Voor mensen die de cursus leren mediteren al hebben gevolgd of op een andere manier ervaring hebben met mantra japa, is er bij voldoende belangstelling een vervolg cursus: Blijven mediteren

Er zijn 8 bijeenkomsten waarin we vooral ingaan op de werking van de geest en hoe die tot rust kan worden gebracht. Uiteraard vooral in de praktijk dus we gaan in de les ook het aantal maala's wat opvoeren. Thuis blijf je doen wat met gemak gaat. En natuurlijk blijft er ruimte voor vragen en dingen waar je tegenaan loopt, zodat je blijft mediteren.

Cursusdata 2019 worden vastgesteld zodra zich voldoende belangstellenden hebben gemeld. Stuur me dus vrijblijvend een mailtje als je interesse hebt. 

Stuur een bericht naar Janneke

Docent