Studentenyoga

De studentenyoga is een lesuur afgestemd op jouw leeftijdscategorie, waarin er ruimte is om te onderzoeken welk effect de yogahoudingen op het lichaam en de mind hebben.

In de lessen is er afwisseling tussen bewegen in een flow en houdingen waarin je diepe ontspanning ervaart: je neemt waar en bent aanwezig in elke houding en elke adem(techniek).

Door het vele zitten achter de computer kan je houding vaak verbetering gebruiken. Door bewust te kijken naar je adem, leer je hoe de adem het denken beinvloedt en andersom. 
Binnen de houdingen komt veel precisie aan bod, zodat je het lichaam op een juiste manier kunt uitlijnen en daarmee klachten kunt voorkomen. De energie kan dan ongehinderd stromen.

Het is een moment in de week helemaal voor jezelf.
De groep en ruimte geven je de veiligheid om volledig tot rust te kunnen komen.
Het regelmatig beoefenen van yoga leert je hoe kunt ontspannen en de concentratie kunt verhogen. Ervaar hoe je reageert als je jezelf toestaat om hier tijd en aandacht aan te geven.

"Mens, ken u Zelve " stond er altijd bij de ingang van de tempels in Athene. Wat je ook studeert en hoeveel kennis je ook vergaren wilt, weet dat de hoogste kennis Zelf-kennis is! Yoga geeft je die tijdloze kennis.

Praktische informatie

Studentenyoga wordt op woensdag en donderdag gegeven door Mirjam en is van 17.30 - 18.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Op vertoon van je collegekaart kun je voor €65,- een voordelige 10-ritten kaart aanschaffen.
Je kunt bij ons ook terecht met je studentensportkaart
Als je niet kan tijdens de studentenlessen op woensdag of donderdag kun je in overleg ook aan een andere les deelnemen. Als je hier gebruik van wil maken dan verwachten we wel dat je elke week komt.  

Vanwege alle maatregelen, zijn er een aantal veranderingen:
Het is noodzakelijk om je aan te melden en er is een maximum aantal deelnemers. 
Ook vragen we je om je matje schoon te maken/een eigen matje mee te nemen.

Kom eens langs voor een proefles. Je kunt je daarna inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen dat in de kleedkamer ligt.
Voor het begin van elk nieuw seizoen (voorjaar/najaar) laat je je docent weten of je ook in het nieuwe seizoen weer komt.

Neem elke les je kaart mee zodat we deze kunnen scannen!

Nog vragen? Stuur ons een mailtje

Docent