Studentenyoga

Studentenyoga wil zeggen dat je beter leert omgaan met stressvolle situaties door spanningen los te laten en meer uit jezelf te halen.

Het is een moment voor jezelf waarbij je gaat onderzoeken welk effect de yogahoudingen op lichaam en geest hebben. Door het vele zitten achter de computer kan je houding vaak verbetering gebruiken. Door bewust te kijken naar je adem, leer je hoe de adem het denken beinvloedt en andersom. 

Het regelmatig beoefenen van yoga leert je hoe je het lichaam en de geest effectief kunt ontspannen en de concentratie kunt verhogen. Ervaar hoe je reageert als je jezelf toestaat om hier serieus tijd voor te nemen.

"Mens, ken u Zelve " stond er altijd bij de ingang van de tempels in Athene. Wat je ook studeert en hoeveel kennis je ook vergaren wilt, weet dat de hoogste kennis Zelf-kennis is! Yoga geeft je die tijdloze kennis.

Praktische informatie

Studentenles op woensdag en donderdag van 17.30 - 18.30 uur.
Op vertoon van je collegekaart kun je voor €65,- een voordelige 10-ritten kaart aanschaffen.
Je kunt bij ons ook terecht met je studentensportkaart
Als je niet kan tijdens de studentenlessen op woensdag of donderdag kun je in overleg ook aan een andere les deelnemen. Als je hier gebruik van wil maken dan verwachten we wel dat je elke week komt.  
Kom eens langs voor een proefles. Je kan je daarna inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen dat in de kleedkamer ligt.
Voor het begin van elk nieuw seizoen (voorjaar/najaar) laat je je docent weten of je ook in het nieuwe seizoen weer komt.
Zorg dat je elke les je kaart bij je hebt!

Nog vragen? Stuur ons een mailtje

Docent