Yoga met een thema op zondagochtend

Zin in een yogales? Elke zondagochtend kun je zo meedoen met onze themalessen van 9.30 - 10.45u. Iedere maand staat er een onderwerp uit de yogafilosofie centraal. Zo'n onderwerp nodigt uit om bewuster te worden van hoe we leven, hoe we met elkaar en onze omgeving omgaan en van onze verwachtingen. Elke docent belicht het onderwerp weer een beetje anders. Bijvoorbeeld in de inleiding, in passende yoga houdingen, energetische of adem oefeningen, in een visualisatie of meditatie etc. De lessen zijn geschikt voor beginnende en gevorderde yogi's.

Januari
Een nieuw jaar betekent een nieuw begin. We kunnen onze problemen en fouten achter ons laten en helemaal overnieuw beginnen in januari. Laten we het dan ook gelijk goed doen en niet alleen aan onszelf denken. Doe ook eens wat voor een ander, voor de mensheid, voor de wereld, voor de kosmos. Onbaatzuchtig is misschien wel het toverwoord voor 2019. In yoga kennen we het begrip Karma. Belangeloos iets voor een ander betekenen: dat helpt je op het pad naar verlichting. In de zondagochtend lessen  van januari leggen de docenten ieder op hun eigen wijze uit hoe jij je Karma kan invullen om de wereld vooruit te helpen.

De les is van 09.30 tot 10.45u en je betaalt per les €10 of gebruik je studentensportkaart, werksportkaart of rittenkaart. Je hoeft je voor deze les niet van te voren in te schrijven.

Ook als je nog geen ervaring hebt met yoga of geen reguliere lessen bij ons volgt ben je welkom. Er zijn yogamatten in de zaal aanwezig. Zelf neem je een grote handdoek of je eigen yogamat mee om over deze matten heen te leggen en je draagt kleding waarin je je prettig voelt en makkelijk kunt bewegen. 

Wie geeft vandaag de yogales met een thema?
13 januari Michelle
20 januari Jenny
27 januari Mirjam (kinderyoga met Jenny beneden)
03 februari Marc
10 februari Sonja
17 februari Mirjam (kinderyoga met Jenny beneden)
24 februari Sonja

 

 

 

 


Jenny and Michelle teach in English if the group agrees.

Heb je nog vragen? Mail gerust

Docenten