Erik

Erik wilde meer lucht hebben en wist dat yoga hierin iets voor hem kon betekenen. Hij ademt nu vrijer en dieper en staat meer ontspannen in het leven door yoga. Erik is een enthousiast karma yogi. Je komt hem vooral tegen in de lessen meditatie & yoga op woensdag van 07.00 - 08.00u.

Erik yogadocent bij ANNA Yogacentrum Arnhem

Erik Ganzeboom (1958) kwam in aanraking met yoga in zijn herstelperiode van een burn-out in 2004. Hij wilde meer lucht hebben en wist dat yoga hierin iets voor hem kon betekenen. Hij ging yogalessen volgen in Vlijmen en op zoek naar een yoga-opleiding. Bij de Blikopener in Tilburg deed hij een jaar vooropleiding in 2011, waarna hij verhuisde naar Arnhem. Bij zijn zoektocht naar een vervolgopleiding en een docent in deze omgeving kwam hij bij Michiel Neervoort terecht, die hem aanraadde de Academie van Yoga Vedanta Aalst te gaan volgen. In 2017 werd deze opleiding succesvol afgerond. Praanaayaama en kapaalabhaati beoefent hij met grote regelmaat om de luchtwegen te zuiveren.

Hij ademt nu vrijer en dieper en staat meer ontspannen in het leven door yoga. Hij verzorgt net als vorig seizoen samen met Marijke en Connie de vroege ochtend lessen meditatie & yoga op woensdagochtend van 07.00 uur tot 08.00 uur.