Michelle & Christian

Michelle begon met lesgeven bij ANNA Yogacentrum nadat Michiel haar op yoga-pelgrimstocht had gestuurd naar India. Samen met Christian, haar partner, runde ze enige tijd een yogaschool in Amsterdam. Nu zijn ze vaak op reis om de wereld te ontdekken en om lange spirituele reizen te maken. Als ze in Nederland zijn geven ze door wat zij hebben geleerd van diverse spirituele leraren in India en Japan.

Michelle en Christian yogadocenten bij ANNA yogacentrum Arnhem

Michelle ging na haar dansopleiding tot uitvoerend danser naar India en volgde daar in 2011 haar eerste yogaopleiding bij het erkende Kaivalyadhama Yoga Institute in Lonavla. In 2015 volgde zij een nieuwe intensieve yoga teacher training in Mysore, India bij Yoga Gita van Sri Vijay Gopala. In 2016 volgde zij een advanced yoga training bij hem. Begin 2018 bezocht ze nu samen met haar partner Christian en met inmiddels een kleine man erbij, opnieuw dit yogacentrum voor een verdieping in de yoga filosofie en Patanjali's yoga sutra.

Naast yogadocent blijf je ook altijd yogastudent.

Michelle heeft zich verder nog verdiept in Kinder Yoga bij (Ananda Yoga centrum), ze boefent partner- en Acro Yoga en tijdens en na haar zwangerschap heeft ze zich meer verdiept in de zachtere yogavormen: Yin en Yin restorative. Naast yoga docent is Michelle inmiddels ruim 10 jaar Pranic Healer www.pranichealing.nl

    Het is onze passie om anderen te helen en terug in balans te brengen.

    Christian studeerde af aan de ALO in Amsterdam en besloot met deze 1e graad lesbevoegdheid zich verder te verdiepen in Oosterse zienswijzen. Hij studeerde af aan de opleiding Zen Shiatsu en opende een centrum/winkel waar de integratie begon tussen Yoga, Shiatsu en Martial Arts. Hij noemt de combinatie tussen Yoga, Geneeskunde en Martial Arts: Ten Chi Nin. Vanuit deze visie geeft hij regelmatig lessen, workshops en cursussen in binnen- en buitenland.

    Na het ontmoeten van Michelle volgde hij de opleiding tot yoga-docent bij Yoga Gita in India en meerdere opleidingen tot Pranic Healer. Op een organische en natuurlijke manier zijn de kennis en kunde van Michelle en hemzelf met elkaar verweven. Ze bieden een unieke behandeling waar shiatsu en pranic healing de Oosterse geneeskunde uit Japan en India, heel mooi samen komen. 

    • Kijk voor alle activiteiten en cursussen van Michelle en Christian op www.pranaki.com

    Iets te vragen aan Michelle en Christian?