Gang van zaken in het centrum

Aanmelden voor de les
Er kunnen met gemak maximaal 14 matjes in de zaal, op 1,5m van elkaar. Onze docenten bepalen zelf aan hoeveel mensen ze les willen geven. Als de les vol is, verschijnt er vanzelf een wachtlijst in het momoyoga lesrooster.

Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis.
Meldt je dan af in momoyoga, zodat een ander jouw plaats kan benutten. Denk aan een online les als alternatief voor deze week.

Thuis alvast omkleden
We vragen je zo veel mogelijk van tevoren al om te kleden en thuis nog even naar het toilette te gaan zodat iedereen vlot en ontspannen kan doorstromen naar de zaal. 

Eigen matje of GROTE handdoek mee
We vragen je om een eigen matje mee te nemen of een handdoek die groot genoeg is om onze mat volledig te bedekken.

In het centrum
Geef elkaar wat ruimte als je naar de les komt. Je kunt gewoon aanbellen en naar boven komen. Bovenaan de trap kijk je even of het rustig is in de kleedkamer. Anders wacht je boven aan de trap.
Na de les is het prettig als je de mat die je gebruikte even schoongemaakt. Er staan spuitflesjes in de zaal met een schoonmaak spray en poetspapier. Hou er rekening mee dat de volgende groep ook graag wat rust en ruimte heeft. Dus bijpraten liever niet in de kleedkamer. Als er in de zaal beneden een activiteit bezig is, dan ook graag buiten voor het gebouw nog even de rust bewaren.

Ventilatie
Onze zaal heeft een goede luchtkwaliteit. Tijdens de les kan de docent desgewenst extra ramen open zetten. Het afzuigsysteem wordt voor en na de les gebruikt. Optimale omstandigheden zijn voor iedereen anders. Zorg daarom zelf voor warme kleding als je het snel koud hebt. Ga juist bij het (open) raam zitten als je het snel warm hebt etc. We houden zoveel mogelijk rekening met iedereen die aanwezig is, dus fijn als jij dat ook doet.