Gang van zaken in het centrum zomer 2020

Aanmelden voor de les
Er kunnen met gemak 12 matjes in de zaal, op 1,5m van elkaar. Volgens de nieuwste regels van de overheid hoeven we ons daar tijdens de les niet meer precies aan te houden. Onze docenten kunnen daardoor zelf bepalen aan hoeveel mensen ze les willen geven. We gebruiken een digitaal inschrijf systeem, momoyoga. Je kunt bij het inschrijven via momoyoga zien hoeveel plaatsen een docent beschikbaar stelt en hoeveel er al bezet zijn. Om van momoyoga gebruik te kunnen maken maak je bij je eerste boeking een eigen profiel aan waarmee je vervolgens alle lessen kunt boeken. We maken deze zomer nog geen gebruik van abonnementen ed. dus iedereen kan boeken. Betalen gaat zoals je gewend was, of je maakt gebruik van de compensatieregeling.

Bij verkoudheidsklachten blijf je liever thuis.
Meldt je dan even af in momoyoga, zodat een ander jouw plaats kan benutten.

Thuis alvast omkleden
In het hele zomerseizoen worden er steeds enkele lessen gegeven. We hebben dus nog niet te maken met het gaan en komen van twee groepen achter elkaar.  Je kunt daardoor rustig aanbellen en naar boven komen. Bovenaan de trap kijk je even of het rustig is in de kleedkamer. Daar kan je even wachten indien nodig. We vragen je zo veel mogelijk van tevoren al om te kleden en thuis nog even naar het toilette te gaan zodat iedereen vlot en ontspannen kan doorstromen naar de zaal. Bij het verlaten van de zaal geldt hetzelfde. Neem de tijd om rustig je spullen te verzamelen en even te kijken of er ruimte is om te vertrekken. Bij de deur kan je eventueel weer even wachten. Daarna kan je rustig in de kleedkamer je ding doen en weer vertrekken. 

Eigen matje of GROTE handdoek mee
We vragen aan iedereen om een eigen matje mee te nemen of een handdoek die groot genoeg is om onze mat volledig te bedekken.
Na de les is het prettig als onze matten even schoongemaakt worden. Er staan 5 spuitflesjes in de zaal met een schoonmaak spray en poetspapier. Het makkelijks is als iedereen zelf de mat even schoonmaakt waarop hij/zij de les gevolgd heeft.

Gebruik bankjes en kussens
Als je gebruik wilt maken van een bankje of zitkussens, doe daar dan even eigen een sloop oid omheen. Dekentjes breng je voorlopig zelf mee.

Ventilatie
Onze zaal heeft een goede luchtkwaliteit. Tijdens de les kan de docent desgewenst nog extra ramen open zetten. Verder is er een afzuigsysteem aanwezig. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met iedereen die aanwezig is, dus fijn als jij dat ook doet.