Concert El Periquin

Zaterdag 9 november aanvang 20.00u

Deze activiteit is al voorbij. Bekijk onze agenda voor meer activiteiten.

Dit najaar krijg je weer de kans om te genieten van een flamengo concert door meester gitarist en goede vriend El Periguin (Peter Kalb). Hij geeft op zaterdag 9 november een concert samen met zanger Zuri uit Spanje.

Peter en Zuri kennen elkaar uit Malaga in Spanje en zijn daar een bekende combinatie van flamengo gitaar en zang. Peter’s gitaarspel is onmiskenbaar flamenco. Hij zoekt continu naar nieuwe vormen en technieken om dat wat van binnen leeft in zijn muzikale vorm in de wereld te brengen. Zuri is flamengo zanger die zich elke keer met hart en ziel overgeeft aan het uitdrukken van de muziek. Zijn stem is groots en komt samen met het spel van Peter geweldig tot zijn recht. 

Wie afgelopen zomer bij het concert in het kerkje van Kekerdom was, weet al dat deze combinatie een avond genieten gaat betekenen. Mooie klanken en ritmes, opwellend vanuit de stilte diep van binnen. Volledig afgestemd en aanwezig. De zintuigen worden gestreeld, het hart verblijd. We kijken er naar uit ze bij ANNA Yoga te mogen ontvangen!

El Periquin and Zuri during concert in Kekerdom 2019

El Periquin is zeer getalenteerd en heeft met vele grote artiesten van naam gewerkt. De rust, stilte en akoestiek van de zaal laten de gevoelige en sprankelende flamenco gitaar muziek heel mooi tot uiting komen. www.elperiquin.com

Zuri is zanger, basist, producer en componist voor theater en film. Zijn muzikale oorsprong is de flamengo. Hij laat in zijn werken invloeden en stijlen uit verschillende muziek werelden samen komen. Hij werkt veel met zijn eigen groep Ojos de Brujo en heeft gewerkt met artiesten als Chico Fargas en Paco Javier Jimeno. 

Graag reserveren via mail@annayoga.nl of 06-51821442. 
Entree €12,00, graag contant betalen bij aankomst in de zaal.

Docent