Tarieven en betalen

Wij hebben een nieuw rekeningnummer!
We hebben de techniek inmiddels gedeeltelijk voor elkaar. Je kan nu via de momoyoga app betalen. Kies het liefst voor 'bank overboeking'. We hebben een nieuw rekeningnummer! We bankieren voortaan bij Triodosbank. Een beetje groener, menselijker en duurzamer. Verwijder dus aub het oude ING nummer uit je betaal app of internetbankieren en gebruik voortaan het nieuwe nummer. Ons nieuwe rekeningnummer is IBAN: NL98TRIO0338511008 t.n.v. ANNA-yogacentrum. Als je toch per ongeluk via Ideal betaalt, komt het geld via een omweggetje bij ons. Je ziet dan de naam en het rekeningnummer van Janneke's oude yogaschool Yoga Namah.

Dit voorjaar 10-rittenkaart i.p.v. seizoens tarief
Vanwege de duur en onvoorspelbaarheid van de lockdown werken we dit seizoen met 10-rittenkaarten en niet met het seizoenstarief dat je gewend bent. De kaart kost €110 en is 6 maanden geldig. Een losse les kost €12. Je (studenten)sportkaart gebruiken kan ook. Voor meedoen aan online lessen met je sportkaart stuur je ons eenmalig een appje met een foto van de voor- en achterkant van je kaart. 

Donaties van harte welkom
Daarnaast zijn jullie donaties om het centrum te steunen van harte welkom! Zet dan bij je overschrijving duidelijk "Donatie". Dit is belangrijk vanwege de belastingdienst. En gebruik aub ook hiervoor ons nieuwe rekeningnummer IBAN: NL98TRIO0338511008 t.n.v. ANNA-yogacentrum. Heel fijn om te merken dat het centrum ook jullie ter harte gaat! OM shaantih

Tarieven voorjaar 2021

Halfjaarkaart 10 lessen, 6 maanden geldig €110,00
Losse les   € 12,00

 

Kortingsmogelijkheden    
Gelrepas is vernieuwd Neem contact met ons op  
Sportkaart voorwaarden sportkaart €     0,00
Halfjaarkaart seniorenyoga (ma, di 11.30u) 10 lessen, 6 maanden geldig € 115,00
Halfjaarkaart studentenyoga 10 lessen, 6 maanden geldig €   75,00
Studentensportkaart voorwaarden studentensportkaart €     0,00

 

Lessen met afwijkende betalingsregelingen  
Zondagochtend yoga €11 contant aan de docent, halfjaarkaart of sportkaart
Kidsyoga (woensdagmiddag) betaling via Jenny
Zwangerschapsyoga (vrijdag 18.45u) betaling via Irene