Tarieven en betalen

Dit voorjaar 10-rittenkaart i.p.v. seizoens tarief
Vanwege de duur en onvoorspelbaarheid van de lockdown werken we dit seizoen met 10-rittenkaarten en niet met het seizoenstarief dat je gewend bent. De kaart kost €110 en is 6 maanden geldig. Een losse les of proefles kost €12. Je (studenten)sportkaart gebruiken kan ook. Je zet zelf een les of kaart op je momoyoga account. Zo kan je direct lessen boeken.

Wij hebben een nieuw rekeningnummer!
Als je via momoyoga een les of rittenkaart gekocht hebt, kan je deze betalen via de oude vertrouwde bankoverboeking. We bankieren voortaan bij Triodosbank. Een beetje groener, menselijker en duurzamer. Verwijder dus aub het oude ING nummer uit je betaal app of internetbankieren en gebruik voortaan het nieuwe nummer. Ons nieuwe rekeningnummer is IBAN: NL98TRIO0338511008 t.n.v. ANNA-yogacentrum. Contant betalen mag ook. We hebben geen PIN.

Voor meedoen met een sportkaart kies je in momoyoga voor een (studenten)sportkaart abonnement. Vervolgens scannen we je kaart elke keer als je naar de les komt. Om aan online lessen mee te doen, stuur je ons eenmalig een appje met een foto van de voor- en achterkant van je kaart.

Tarieven voorjaar 2021    
Halfjaarkaart                         10 lessen, 6 maanden geldig        €   110,00
Losse les 1 les, 1 maand geldig                 €     12,00

 

Kortingsmogelijkheden    
Halfjaarkaart met Gelrepas Neem contact met ons op €   82,50
Sportkaart voorwaarden sportkaart €     0,00
Halfjaarkaart studentenyoga   10 lessen, 6 maanden geldig €   75,00
Studentensportkaart voorwaarden studentensportkaart  €     0,00

 

Afwijkende betalingsregelingen  
Seniorenyoga betaling via Madeleine  
Zwangerschapsyoga                                            betaling via Irene

Donaties van harte welkom
Daarnaast zijn jullie donaties om het centrum te steunen van harte welkom! Zet dan bij je overschrijving duidelijk "Donatie". Dit is belangrijk vanwege de belastingdienst. En gebruik aub ook hiervoor ons nieuwe rekeningnummer IBAN: NL98TRIO0338511008 t.n.v. ANNA-yogacentrum. Heel fijn om te merken dat het centrum ook jullie ter harte gaat! OM shaantih