Irene

Irene begeleid met veel liefde en plezier zwangere moeders en aanstaande vaders naar het proces van de bevalling. Zij kan putten uit een jarenlange ervaring in het geven van zwangerschapsyoga. Bij Irene kan je er zeker van zijn dat je gedegen oefeningen, tips en handvatten leert om je zwangerschap en bevalling bewust te kunnen beleven.

Irene Antoniesen geeft sinds 1994 zwangerschapsyoga bij ANNA Yoga centrum. Ze heeft twee kinderen en een kleinkind. Irene wil vrouwen graag goed en eerlijk voorbereiden op de bevalling. Niet alleen mooie verhaaltjes om je gerust te stellen, maar degelijke technieken zodat je er steeds hier en nu bij kunt blijven. Je kunt bewust genieten van de schoonheid van deze bijzondere levensfase en samen met je partner de bevalling met een gerust hart tegemoet treden.

Zo bijzonder; het ontstaan van de baby, de veranderingen die je doormaakt, vaak een blije tijd. Yoga ondersteunt het (weer) in contact komen met je wonderlijk lichaam.

Irenes kennis en kunde is o.a. ontstaan uit de ervaringen van haar eigen bevallingen,  de Iyengar-zwangerschapsyoga cursus bij Nanda Peek in Amsterdam, zwangerschapsyoga bij Rietje Buitenhuis in Arnhem en lessen waarin Mensdieck gecombineerd werd met yoga in Amsterdam. Haar kennis heeft zich verdiept en vergroot tijdens het meebeleven van de zwangerschap van haar eigen dochter, tijdens het bijstaan van vriendinnen tijdens hun bevalling  en natuurlijk door het uitwisselen van verhalen en ervaringen met andere vrouwen. 

Behalve docent zwangerschapsyoga is Irene docent drama. Zij heeft zich daarnaast altijd aangetrokken gevoeld tot meditatie, verschillende yoga vormen, shinto, tai chi en andere martiale vormen van bewegen.

Meedoen met zwangerschapsyoga?