Janneke

Yoga docent Janneke

Janneke Hendriks (1979) kwam voor het eerst in aanraking met yoga in de lessen van Michiel in Arnhem. Ze werd erdoor gegrepen en al snel begon haar yogabeoefening zich te verdiepen.

Het ervaren van momenten van stilte hadden een diepe, heilzame uitwerking. Ze merkte dat de beoefening van  yoga niet alleen een positief effect had op haar lichaam, maar dat ze ook met steeds meer rust en ruimte begon te reageren op de uitdagingen van het leven zelf. Omdat ze die ervaring iedereen gunt  en graag wil delen, begon ze aan haar 4-jarige opleiding tot yogadocent aan de Yoga Academie Aalst (België) en heeft die in 2013 afgerond.

Inmiddels kleurt yoga haar hele leven. Elke dag leert ze weer iets bij. Momenteel verdiept ze zich met name in praanaayaama (adem beheersing) en yoganiedra (diepe ontspanning). Ze geeft les met hart en ziel, gebruikmakend van de ervaringen op de yogamat, in de meditatie en van het leven van alledag. Acceptatie, overgave, niet presteren en mededogen zijn enkele werktuigen die haar helpen om de obstakels, die iedereen vroeg of laat tegen komt, te overwinnen. Ze geeft les in ANNA yogacentrum en in haar eigen yogaschool Yoga Namah in gezondheidscentrum 't Duifje vlak bij Huissen.

Naast de wekelijkse lessen verzorgt ze regelmatig satsangs, korte cursussen, privelessen en begeleidt retraites.

Stuur een bericht naar Janneke