Meditatie & Yoga

Neem bewust de tijd om jezelf, het lichaam en geest voor te bereiden op de dag die komen gaat. Richt de blik nog even naar binnen via meditatie en breng de energie rustig op gang via ademhalingsoefeningen en yogahoudingen. Zo verstevig je je basis om soepel om te kunnen gaan met alles wat die dag op je pad komt.

Ervaar de stilte en zie hoe de wereld langzaam ontwaakt.

Zo’n uurtje kan heel inspirerend zijn en je ondersteunen om yoga meer en meer tot een vast onderdeel te maken van je dagelijkse leven. Wees nieuwsgierig en zet de stap. Probeer het uit en ervaar de uitwerking ervan: Kom om 07.00 uur 's ochtends op vrijdag naar het Anna Yogacentrum.

Dit uur word je kosteloos aangeboden. Je kan vrij inlopen. Opgave vooraf is niet nodig. Donaties zijn welkom en gaan naar een goed doel: Kurukshetra, een stichting, die zich inzet voor de allerarmsten in Noord India. 

De vroege meditatie & yoga  lessen worden gegeven door Michiel. Als hij er niet is wordt de les meestal gegeven door Marijke of Nelly

Tijdens vakanties gaan deze lessen vaak gewoon door. Vraag de week voor de vakantie even na bij de docent als je zeker wilt zijn.

Vragen?

Docenten