Marijke

Voor Marijke is de vroege ochtend de fijnste tijd om yoga te beoefenen en te geven. Hindernissen worden opgeruimd, de verbinding met jezelf wordt versterkt. Dan kun je de wereld aan.

Marijke yogadocent bij ANNA yogacentrum Arnhem

Marijke begon in 1985 met yoga. Eerst bracht het haar vooral een soepeler lijf, verbeterde ademhaling en geestelijke ontspanning, maar gaandeweg leidde het ook tot nieuwe inzichten en de behoefte aan verdere spirituele ontwikkeling. Michiel Neervoort en de 4 jarige lerarenopleiding aan de Yoga Academie in Aalst (B) die zij in 2005 afrondde, waren hierbij van grote invloed. En nog steeds vormen de lessen en retraites die zij bij hen volgt belangrijke inspiratiebronnen. Sinds 2004 geeft Marijke daarbij zelf les. Ook daaruit haalt zij veel inspiratie.

Marijke geeft in roulatie met Michiel, Erik en Connie op woensdag en vrijdagochtend van 7:00 tot 8:00 uur de lessen meditatie & yoga. Samen de dag beginnen met yoga geeft de zuiverheid en kracht om de rest van de dag voorspoedig te laten verlopen. Hindernissen worden opgeruimd, de verbinding met jezelf wordt versterkt. En dan kun je de wereld aan. Met twee voeten op de grond. Voor Marijke is dit de fijnste tijd om yoga te beoefenen en te geven.

Stuur een bericht naar Marijke