Yoga

Integrale yoga waarin je een evenwichtige mix krijgt van losmaakoefeningen, kriya (ontspannen bewegen op het ritme van de adem), aasana (yogahoudingen), praanaayaama (adem oefeningen) en yoga nidraa (ontspanning). Natuurlijk ook stukjes en beetjes uit de oude Yoga filosofie om gedurende de week nog eens te overwegen

Yoga is bijna net zo oud als de mensheid, maar haar visie is actueler dan ooit. Velen zijn op zoek naar rust, naar ontspanning, naar evenwicht. Maar even zovele zijn het contact met zich zelf zodanig kwijt dat we uit evenwicht, vermoeid en verward raken door het dagelijks leven. Yoga zorgt ervoor dat lichaam, adem en geest optimaal samenwerken, zodat je vrijer en gemakkelijker door het leven kunt gaan.

Bij ANNA yoga worden de klassieke yogahoudingen onderwezen. De nadruk ligt op ontspanning, leren niet te presteren, onderzoeken hoe het lichaam aan het werk is, waar de grenzen liggen en vooral onderzoeken wie diegene is die dat alles waarneemt. Alle docenten hebben gedegen kennis gemaakt met de oude bronnen van yoga en verwerken dat ieder op hun eigen manier in de lessen. Er wordt lesgegeven vanuit de eigen ervaring. Hierdoor zijn de lessen bij ANNA yoga voor iedereen te volgen. Het enige wat je nodig hebt is wat goede wil en het verlangen naar een gezond en zinvol bestaan. Yoga is niet zozeer op je hoofd staan, als wel met beide benen op de grond staan. Yoga stelt je voor aan iemand die je wellicht nog niet kent; je Zelf

Groepslessen yoga worden gegeven op maandag t/m vrijdag. Er zijn lessen in de ochtend en in de avond. Het volledige lesschema is te vinden onder Lesrooster.
Voor beginners raden wij de lessen op donderdagavond aan. 

Je schrijft je in voor het hele seizoen. Het is mogelijk om eerst een gratis proefles te komen volgen voor je besluit aan het hele seizoen deel te nemen. Tussentijds instromen is mogelijk indien er plaats is in de les.

Stuur een bericht over Yoga

Docenten